Børsmeglere
Lenker i denne kategorien:
DNB Markeds
7/10 (1)
DNB Markeds
[Innlagt: 29.07.2001]

DnB er første meglerhus i Norge som kan tilby deg en tjeneste som gjør at du kan følge aksjemarkedet fra sekund til sekund v.h.a "push-teknologi". Du får også nyheter fra TDN Finans.

E*Trade
2/10 (2)
E*Trade
[Innlagt: 29.07.2001]

E*TRADE er den første norske internett megleren som tilbyr sine kunder å handle direkte i det svenske markedet. Det er noe som mange har lengtet etter. Senere i høsten 2000, vil det også være mulig å handle amerikanske aksjer, ifølge E*TRADE selv. E*TRADE satser mye på å bli størst i Norge, men det kan bli hardt i konkurranse med blandt annet Stocknet. E*TRADE er en megler du bør sterkt vurdere å bruke.

Karl Johan Fonds ASA
1/10 (1)
Karl Johan Fonds ASA
[Innlagt: 29.07.2001]

Karl Johan Fonds ASA tilbyr en bra tjeneste, men det har en ganske høy kurtasje i forhold til mange av deres konkurenter. Karl Johan Fonds ASA er et verdipapirforetak organisert som et datterselskap av Sparebanken NOR. Her får du både aksjekurser og nyheter også.

Net Fonds ASA
0/10 (0)
Net Fonds ASA
[Innlagt: 29.07.2001]

Net Fonds ASA tilbyr megling av alle aksjer/grunnfondsbevis på Oslo Børs via Internett. Gjennom vår ordrerutine tar vi imot ordre om kjøp og salg av aksjer 24 timer i døgnet. All aksjehandel over Internett foregår kryptert slik at ingen kan legge inn falske ordre for deg eller se hvilke aksjer du handler. Net Fonds ASA har forsikring som dekker ansvar foretaket kan pådra seg ved utøvelsen av sin virksomhet. Sikkerheten dekker kr. 200.000,- pr. kunde pr. skadetilfelle begrenset til 25 mill. kroner totalt for foretaket.

Nordnet
8/10 (4)
Nordnet
[Innlagt: 04.02.2002]

Hos Skandinavias største Internettmegler kan du i dag handle med aksjer, opsjoner og fond på en rekke markeder. Handle direkte på Oslo Børs, Stockholmsbørsen og det amerikanske markedet fra samme depotkonto.

© 1997-2018 Norindex.no er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.