It-tjenester
Diverse IT-Tjenester for bedrifter og privatpersoner.
Lenker i denne kategorien:
Active Online Technology AS
8/10 (10)
Active Online Technology AS
[Innlagt: 21.02.2003]

Active Online Technology AS er lokalisert i Rogaland Kunnskapspark i Stavanger. Bedriften er et programvarehus som utvikler standard applikasjoner for publisering og handel på Internett. Våre produkter markedsføres under vårt eget varemerke GoOnline. GoOnline oppfattes som et av de mest spennende produkter av våre kunder som hovedsakelig er SMB markedet. Produktet setter kunden i stand til å administrere og vedlikeholde sine nettsider og nettbutikk på en enkel måte til særdeles gunstig pris og gjennom våre samarbeidspartnere for våre kunder tilgang til unike egenskaper direkte integrert i GoOnline.

Aktiv Optimalisering
8/10 (4)
Aktiv Optimalisering
[Innlagt: 24.03.2003]

Markedsføring på internett - Søkemotor optimalisering og registrering.

AndRo Data & Kompetanse
4/10 (1)
AndRo Data & Kompetanse
[Innlagt: 22.01.2003]

Din lokale it partner, Programvare for indrett, utvikling av spesialtilpasset programvare

Avtalenett
10/10 (2)
Avtalenett
[Innlagt: 03.06.2009]

Avtalenett er ett norskutviklet, web basert verktøy for "Contract management", som ivaretar utgående og inngående avtaler og kontrakter i alle bedriftens ledd. Avtalenett passer for de fleste typer bedrifter,kommunal og offentlig virksomhet, private lag og organisasjoner.

CMS Publiseringsverktøy av Netmaking
0/10 (0)
CMS Publiseringsverktøy av Netmaking
[Innlagt: 24.04.2013]

Vi er en sertifisert partner av publiseringsverktøyet eZ Publish. Vi lager lønnsomme websider med fokus på design og funksjonalitet.

DataEliten DA
8/10 (9)
DataEliten DA
[Innlagt: 20.02.2003]

DataEliten DA er et firma som primært tar sikte på å levere/hoste e-butikk løsninger til organisasjoner og private som har gode produkter som de kunne tenke seg å markedsføre over internet, men ikke har kapasitet eller kompetansen til å drifte sin egen butikkløsning.

Datamesterne
7/10 (7)
Datamesterne
[Innlagt: 09.03.2003]

Trenger du hjelp? Datamesterne yter allmenn datahjelp til alle. Virksomheten er bygget opp omkring ditt behov. Det innebærer at vi fokuserer på servicen som ytes, og et av stikkordene for virksomheten er tilgjengelighet - vi kommer derfor hjem til deg og bistår deg med dine dataproblemer.

DataVisitt DA - datahjelp hjemme
8/10 (9)
DataVisitt DA - datahjelp hjemme
[Innlagt: 24.05.2004]

Vi tilbyr datahjelp til privatpersoner hjemme på stedet. Du får hjelp, raskt enkelt og rimelig. Vi har 2 avdelinger, i Oslo og Kristiansand. Garanti - kan vi ikke løse ditt problem betaler du kun for oppmøtet.

DigiFix - din digitale vaktmester
0/10 (0)
DigiFix - din digitale vaktmester
[Innlagt: 30.06.2010]

DigiFix har som mål å gi deg en enklere digital hverdag. Vi gir datahjelp hjemme hos deg eller på vårt verksted. Vi designer nettside for deg. Vi hjelper med alle problemer relatert til datamaskiner og bærbare. Vi holder til i Oslo.

Easy CMS - Publisering
0/10 (0)
Easy CMS - Publisering
[Innlagt: 23.08.2004]

Ta kontroll over dine egne nettsider med Easy CMS, en fullverdig publiseringsløsning med brukervennlighet i fokus. Løsningen er norskutviklet og leveres med norsk support.

Ehjelp - Datahjelp som er forståelig!
7/10 (3)
Ehjelp - Datahjelp som er forståelig!
[Innlagt: 10.05.2004]

Ehjelp er et telefonsenter du kan ringe til 365 dager i året. Senteret er bemannet med spesialutdannede medarbeidere, som trinn for trinn guider deg gjennom, til ditt data-problem er løst.

Eric Larsen IT Tjenester
0/10 (0)
Eric Larsen IT Tjenester
[Innlagt: 04.04.2010]

Eric Larsen IT Tjenester holder til i Kristiansand og leverer rimelige it-relaterte produkter og tjenester, hovedsaklig til private.

Firebrand Training
0/10 (0)
Firebrand Training
[Innlagt: 23.11.2008]

Leverandør av akselerert IT og Management Boot Camps, utdanninger og kurs som gir sertifisering. Kurs i Microsoft, Cisco, Oracle, Linux, CompTIA, ISC2, ITIL, Prince2, CISSP, CEH.

IT Gutta
10/10 (1)
IT Gutta
[Innlagt: 17.11.2006]

IT´no problem. Vi tilbyd pc-hjelp for bedrifter og private. Kan også utvikle komplette nettløsninger.

Komplette internettløsninger
0/10 (0)
Komplette internettløsninger
[Innlagt: 23.05.2006]

Webportal som har spesialisert seg på komplette CMS-løsninger (Content Managament System), i tillegg til online booking/skjema/film på web etc.

MailMojo.no
4/10 (3)
MailMojo.no
[Innlagt: 26.01.2006]

MailMojo.no er en tjeneste som gjør det lekende lett å utføre e-post-markedsføring, sende nyhetsbrev, påminnelser, invitasjoner o.l. til dine kunder eller medlemmer.

Motiv8
7/10 (2)
Motiv8
[Innlagt: 17.02.2006]

Motiv8 ANS tilbyr de fleste tjenster for deg som ønsker deg på nett. Hosting, nettdesign, domener osv får man til en fin pris og med suveren support. Motiv8 ANS tilbyr også Nettbutikker for deg som ønsker å starte for deg selv med en nettbutikk. Gode priser, flotte løsninger og igjen suveren support. Anbefales for alle å ta en titt før man bestemmer seg for en handel.

oddis.com
7/10 (4)
oddis.com
[Innlagt: 25.03.2003]

Tilbyr optimalisering av sider for søkemotorer. Optimaliserte nettsted vil skaffe deg flere besøkende fra søkemotorer. Gir også tips om hvordan du kan få bedre søkeresultat for dine egne søk.

OfficeTeam
0/10 (0)
OfficeTeam
[Innlagt: 03.08.2007]

OfficeTeam AS er en Microsoft Gold Partner og HP Preferred Partner. Som Gold Partner representerer OfficeTeam AS det høyeste nivå av kompetanse og ekspertise innen Microsoft teknologi. Med over 10 års erfaring er vi et sikkert valg som IT-leverandør.

oppgradering.no
10/10 (1)
oppgradering.no
[Innlagt: 02.07.2006]

Ding guide til oppgraderinger når du trenger det

pbData drift support
0/10 (0)
pbData drift support
[Innlagt: 03.09.2004]

pbData drift support er et firma som har spesialisert seg på IT-tjenester for grafiske designere og trykkerier. Grafiske designere leverer mye av sitt arbeid til trykkerier og trykkeriene mottar matriell fra grafiske designere. pbData drift support har ett ben i hver gruppe. Vanlige oppdrag er: Kalibrere skjermer - Flyttehjelp - Internett oppkobling - Nettverk - Trådløst - Vurdere kvalitet på trykksak - Vurdere oppnådd trykkresultat - Oppsett av backup - Bytte fra OS9 til OSX - Fontproblemer og fontrydding - Filformat hjelp - Hardisk krasj - Tekniske problemer web sider - Egen mail eller web adresse. I tillegg tilbys kurs skreddersydd til deg etter samtale med samme prisnivå som de mest brukte kursleverandørene. Mest populært er: "Bildebehandling av RGB bilder fra scanner, digital kamera og cd" - "Komme i gang igjen". Målgruppe er de som har vært borte fra design en periode.

pc-gutta.no
8/10 (12)
pc-gutta.no
[Innlagt: 04.04.2003]

Er du usikker på hva barna dine gjør på Internett? Mange er i samme situasjon og velger å skru av tilgangen til maskinen. Har du ikke tatt valget enda kan det kan det være betryggende å vite at det finnes flere former for filtrering av innholdet. Maskinen kan beskyttes fra å laste ned støtende innhold og hindre at brukere oppgir personlig informasjon. Tidstyring kan også være fornuftig, på den måte kan man sette opp bestemte tider for internett bruk og kanskje bare et vist antall timer på nettet i uken. Slik hindrer man også at barna sitter i tide og utide på internett. Vi har lang erfaring og kan sette opp den filtering du ønsker.

Portalutvikling - Søkemotoroptimalisering & SEO
0/10 (0)
Portalutvikling - Søkemotoroptimalisering & SEO
[Innlagt: 19.03.2006]

Tilbyr Webdesign, publiseringsløsninger domeneregistrering og webhotell

SendRegning.no
8/10 (3)
SendRegning.no
[Innlagt: 05.01.2005]

Hva er SendRegning.no? En tjeneste der du skriver inn hvem regningen er til og hva den lyder på, og vi skriver den ut på blankett. Vi putter den i posten. Når tiden er inne minner vi deg på å sjekke om den er betalt. Dette kan koste så lite som 5 kr per regning. Du kan alltid se hva du har utestående her. Vi kan sende kopier av alt til din regnskapsfører. Om du vil, kan vi også purre for deg.

StayOnline
5/10 (53)
StayOnline
[Innlagt: 17.01.2003]

Stayonline er i dag total leverandør av IT-support, maskin- og programvare for bedrifter i Østfold og Oslo området. Vi tilbyr Domene, Webhosting, Webdesign, Bredbånd og IT-support

Svanberg Consulting
6/10 (2)
Svanberg Consulting
[Innlagt: 28.12.2002]

SC leverer IT-tjenester slik som nettverkskonfigurasjon, UNIX-systemdrift, avanserte IP-baserte multitjenester o.a.

Syscom AS
0/10 (0)
Syscom AS
[Innlagt: 15.08.2008]

Syscom er ledende leverandør av spesialkompetanse og løsninger innenfor Service Management, Security og Infrastructure Management. Vi tilbyr løsninger fra markedsledere innen våre spesialområder: BMC, Symantec, IBM, LANDesk, FrontRange etc.

© 1997-2018 Norindex.no er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.