Ski reiser
Lenker i denne kategorien:
geilo.no
1/10 (1)
geilo.no
[Innlagt: 21.05.2002]

Geilo er et tradisjonsrikt sted med nærhet til den mektige Hardangervidda, majestetiske Hallingskarvet og de berømte Vestlandsfjordene. Mangfoldige opplevelser venter deg på Geilo, sommer som vinter.

Norefjell
0/10 (0)
Norefjell
[Innlagt: 21.05.2002]

Her finner du informasjon om bla. skisenteret, alpin- og snowboardmuligheter, priser på heiskort, muligheter for skiutleie, m.m.

SkiStar Skiferie
0/10 (0)
SkiStar Skiferie
[Innlagt: 24.05.2012]

Skistar.com er en portal for å bestille skiturer til noen av våre destinasjoner. Skistar er etsvensk selskap som eier og driver skianlegg i Sälen, Are, Vemdalen ogHammarbybacken i Sverige, og Hemsedal og Trysil i Norge.

Vassfjellet
0/10 (0)
Vassfjellet
[Innlagt: 21.05.2002]

Kun 8km syd for Trondheims bygrense, i Klæbu, ligger Vassfjellet Skisenter. Ett av Norges største bynære alpinanlegg, og nært nok for en kveldstur i noen av landets beste flomlysbakker. Anlegg og bakker både for alpint, telemark og snøbrett. Egen akebakke med heis for skicarts (gocarts med meier). Den nye barnebakken Lekelia har 110m tauheis og flomlys rett bak Kroa. Nytt i år er en liten akebakke for de minste med akebrett.

© 1997-2018 Norindex.no er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.